Éttermeink

Zip’s Brewhouse

Miskolc

Hogy mi a zip's?

Egy szívből miskolci 'craft' sörfőzde vagyunk. Aktivitásán lokálpatrióta, mégis craftosan nemzetközi. Ugyan a 2012-es sörreformkorban jöttünk létre, mégse sörforradalmi divatfőzdeként sandítsatok ránk!

Egyedi történet szülötteiként azóta is a járatlan utakat tapossuk. Nem félünk, sőt, szeretünk annyira egyedien működni, hogy többek szemében mutánssá váljunk. Először mutiba készültünk. Jóanyánk, a ZIP Tech úgy szórja tele magas-technológiai sörgyártó berendezésekkel a bolygót, mint a Télapó ajándékokkal.

Rajtunk keresztül akar eldicsekedni a világnak, hogy milyen jó sört fakaszt. Csakhogy mi felnővén, önálló útra léptünk. A söröket nem azért készítjük, hogy újabb középső polcot rakjunk tele egy áruházban vagy sörboltban, hanem hogy továbbalkossunk a söreinkkel, a söreinkből. Sörpotensségünkkel különös kollaborációkba lépünk vagy személyre szóló söröket költünk szerelmes gasztromúzsáinknak.

Tovább kattintgatva, ismerjétek meg söreinket, zip's-szel látó pontjainkat, és az elsőre — sörhöz — illetlennek tűnő plusz szolgáltatásinkat! Az utóbbiak úgy kapcsolódnak hozzánk, hogy mi mindenbe is zip's sört akarunk tenni, de elsősorban Beléd, kedves honlap-látogató! zip's BEER & collab Lobbanékony együttműködő kedvünk egyedi kollaborációkban is lángol.

Ennek nyomán születnek termékek, szolgálgatások, kölcsönös projektek és nemes ügyek is.