Hírek

Az új Hello Hungary SVÉT tagjainkat is térképre tűzte

2022. július 09.

Friss gasztroturisztikai online kalauzt üdvözölhetünk az országban. Úgyis mondhatnánk, hogy hello, „Hello Hungary!” Ez a jól használható térképalapú rendszer és eseménynaptár segít eligazodni országunk vendéglátásának legjavában. Köztük a SVÉTtermekhez is irányt mutat.

 

Irány a magyar Vidék, a hellohungary.hu-val is!

Nagyon korszerű és felhasználóbarát rendszer született a Hello Hungary platform alakjában. Közös országos térkép mutatja a legcsábítóbb, emlékezetes élményt adó vendéglátóhelyeket. Legyen az adott hely nemcsak étterem, de akár borászat, kávézó, cukrászda, sőt farm vagy manufaktúra. A Hello Hungary érdekessége és egyúttal rokonsága a SVÉTtel, hogy ez most pont nem Budapestről szól. Megmutatkozik a nagybetűs „Vidék”. 

 

Aki keres, az bőségesen talál a Hello Hungaryn!

 

Saját preferenciáitok szerint szűrhetitek a portál térképes adatbázisát, a végtelen szempont szerinti célpontokat, például mindenmentes, fenntartható, kutyabarát, családbarát, kerékpáros vagy éppen akadálymentes. Ezután elindulhattok először a szemetekkel, majd ténylegesen a legkívántabb irányba. A találatokat természetesen fotók kísérik, sőt a programban útvonalat tervezni, hívni vagy foglalni is tudtok.

És a bőség tovább bővül!

 

Az ajánlott helyek listája folyamatosan bővül(het), de egyesületünknek az is nagyon jó start, hogy (két új tagot kivéve) szinte az összes SVÉT étterem szerepel már a Hello Hungary térképen. Biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan a hiányzó kettővel is frissül majd a találati lista. 

 

A Hello Hungary, mint online magazin

 

A Hello Hungary egyúttal online magazinként is szolgál, az olvashatóság mellett meg is hallgatható cikkekkel, videós tartalmakkal és friss hírekkel, sőt aktuális eseményekkel országszerte. SVÉT-rokon szemszöge, hogy külön figyelmet szentel a fenntartható üzleti modellekre. A magazin a gasztrocélpontokon kívül, az azok közelében található „rejtett” úticélokat, természeti és kulturális látnivalókat, túraútvonalakat is igyekszik bemutatni, a szerkesztők személyes bejárása alapján, a belföldi utazás népszerűsítése érdekében. Mindezek térségek fókuszával, a Hello Hungary Facebook és Instagram oldalán is tovább követhetők, reszponzívan Android és iOS platformokon, magyarul és angolul.

 

Isten hozott, Hello Hungary!