Hírek

Az új Pannon Borútlevél kalandorait a SVÉT is jutalmazza

2022. május 26.

A Pannon Bormíves Céh — egyesületünk új partnereként — országra szóló izgalmas, játékos, önjáró bortúrát indított. Ez a Pannon Borútlevél kampány. Miközben a résztvevők felkeresik hazánk legismertebb családi pincészeteit, pecséteket és — azok után — meglepetéseket gyűjtenek. Az egyik főnyereményt a SVÉT állja.

A Pannon Bormíves Céh borkalandra hívja a legeltökéltebb borkedvelőket! Országszerte több borrégióból és borvidékről 33 vonzó célpontot válogattak össze. A Pannon Borútlevél kiváltói ismert és elismert családi pincészeteket látogathatnak meg a Balatoni borrégiótól egészen a Tokaji borvidékig, hogy betekinthessetek a borászati munkafolyamatokba, a szőlőtelepítéstől a borkészítésig.

Az élményfolyam mellett ez játék is, hiszen borászatonként pecséteket lehet gyűjteni, amelyek különböző jutalmakra válthatóak be.

A Borútlevél kampány oldalán kiderül, hogy hány pecsét után, mit mit lehet kapni (az egy pohár bónusz bortól a Pannon Bormíves Céh nagyívű borválogatásáig) és hogy milyen feltételekkel lehet részt venni a mókában ↓↓↓

https://pannonbormivesceh.hu/utlevel/

 

A végére nekünk is van egy extra stílusos vidéki meglepetésünk: aki 16 helyszín pecsétjével tud eldicsekedni nekünk, bármelyik SVÉT étteremben vendégül látjuk egy ajándék 4 fogásos borvacsorára. Aki pedig minden helyszínt végigjár, azt egy 6 fogásos borvacsorával veregeti vállba egyesületünk.

A Pannon Borútlevél a résztvevő borászatokon kívül a SVÉT éttermekben is megtalálható lesz!

Egyébként a Pannon Bormíves Céh a tavaszi közgyűlésén — melynek a Gere Attila Pincészet adott otthont — hivatalosan is megállapodást kötött a SVÉT-tel, a pannon gasztronómia közös építésére és képviseletére, valamint a gasztronómiai oktatás segítésére. Mostantól együtt igyekszünk erősíteni belföldön és külföldön is a gasztrokultúrát, képviselve a nívós helyi alapanyagokat, az azokkal készült ételeket és az egyedi, minőségi borok gasztronómiai szerepét.

Ne csodálkozzatok, ha innentől még többet hallotok tőlünk a borról és a Pannon Bormíves Céhről!

 

Fotó: Pannon Bormíves Céh