Hírek

Együnk egymásért tizedszer is — jubileumi adománygyűjtő kampányhoz csatlakozik egyesületünk

2021. szeptember 02.

10 éves a Magyar Élelmiszerbank Egyesület — Együnk Egymásért adománygyűjtő programja. A mozgalom célja a nélkülöző családok, gyerekek, rászorulók megsegítése. A SVÉT egyesületi szinten második alkalommal csatlakozik ehhez, miután néhány tagunk a korábbi években már részt vett a támogató akciókban. A Magyar Élelmiszerbank Egyesület célja idén összesen 250.000 adag étel eljuttatása a rászorulókhoz.

 

A SVÉTtermek a következőképpen csatlakoznak ↓↓↓

✔️ Tagságunk résztvevői egy adott ételt/süteményt vagy menüt kijelölnek a kínálatukból, melynek árából egy meghatározott összeget az akció végén eljuttatnak a Magyar Élelmiszerbanknak.

✔️ Az éttermek akár át is nevezhetik a programban résztvevő fogást Együnk Egymásért menüvé, hogy jól láthassák a vendégek, melyik étel rendelésével segíthetnek.

✔️ Az éttermek feltehetnek az étlapra egy külön Együnk Egymásért menüt vagy süteményt, a támogatási összeg megjelölésével.

És mit tehettek Ti, SVÉT-közönségként?

Figyeljétek SVÉT magazinunkat, Facebook oldalainkat vagy akár a Hozzátok legközelebb eső SVÉT étterem kínálatát, hogy megtervezhessétek, hol, mikor és mit ennétek a rászorulók javára. A levegőben lógó járvány miatt sok család számára idén különösképp fontos az aktív segítség. 

Tavaly a SVÉT tagságból 10 étterem csatlakozott, amelyek együttesen 377 ezer Ft adományt gyűjtöttek össze. A összeg több mint 4 ezer élelmiszercsomag összeállításában segített. Idén magunktól és Tőletek is többet remélünk. Az ilyesmiben igazán pozitív dolog rekordot dönteni. Mi főzünk Nektek, Ti egyetek a rászorulókért! Csapatmunka? 

A felhívás oldala:

https://www.elelmiszerbank.hu/hu/egyunk_egymasert/etteremvezeto_vagyok.html