Hírek

SVÉT tagunk érmearatása az Academy of Chocolate világversenyen — főszerepben a Harrer Chocolat

2021. szeptember 10.

A rangos Academy of Chocolate Awards — a valódi csokoládé képviseletében — évente rendez világversenyt a legjobbak megmérettetésére. SVÉT tagunk, a soproni Harrer Chocolat parádés eredménnyel szerepelt az idei fordulón. 

A Harrer család a bean to bar (szelet) kategóriában 4 csokoládéval is díjat nyert. A legjobbaknak járó aranyérmet kétfajta Harrer csokoládé érdemelte ki ↓↓↓

  • A 70%-os tímur borsos tanzániai étcsokoládé, amit SVÉT társunknak, az encsi Anyukám Mondta Étteremnek készített és dedikált Karl Harrer
  • A kápia paprikás fehércsokoládé, ami a SVÉT termelői körébe tartozó nagymarosi Gabko Chilivel közös koprodukció

A soproni indulók közül további két csokoládé bronzérmet nyert ↓↓↓

  • A kukoricás fehércsoki
  • A 62%-os perui Chuncho tejcsokoládé, amelyet a Harrer cukrászdinasztia egy most bevezetett, új termőterület-partner kakaójából alkotott

A díjnyertes csokoládékat akár Ti is megkóstolhatjátok. Az alábbi linken válogathatjátok össze életetek érmes endorfinbombáit ↓↓↓

https://harrerchocolat.com/dijnyertes-csokolade?sort=p.date_available&order=DESC&page=1

Egyesületként nagyon büszkék vagyunk a Harrer Chocolat elismerésére és újra igazolva látjuk a jó döntést, hogy tagságunk bővítésekor kimentünk a vonalból. Ugyanis tavalytól kezdve már nemcsak szó szoros értelemben a stílusos éttermekkel, hanem a minőségi vidéki gasztronómia bármely ágazatának méltó képviselőjével osztjuk meg nyitottan küldetésünket. Ráadásul ennek hála, 1+1 tagéttermünk neve is tündökölhet Londonban, ahogyan +1 hazai termelőé is. Így tovább stílusos vidéki összgasztronómia!