Rendezvényünk

Tavaszváró Mini Svét

Szigetmonostor

Mini SVÉT 2024. március 9-én

Színes, ízes, illatos kavalkádra invitáljuk a vidéki gasztronómia szerelmeseit, a főszerepben idén a színek lesznek a tányérokon. Ezen a rendezvényen karnyújtásnyira lesznek a séfek a kóstolgatóktól, ők maguk tálalják a vendégek előtt az ételeket, így könnyen szóba elegyedhetünk kedvenc éttermünk konyhafőnökeivel.

Idén március 9-re esik a nagy nap, amikor megnyílik a Rosinante kapuja, és elindítjuk a tavaszi szezont együtt kedvenc szakács kollégáinkkal.

Az idei gasztro randevún a SVÉT elnöke Ruprecht László a Páskom 1802 gasztroműhely, a Macok  (Macsinka János), a Nomád Trakta (Balogh Bari), A Séf és a Kertész (Horváth Gábor) a hagyományosan visszatérő vendég éttermek, a házigazda Rosinante  (Ódor Gergő) mellett. Nagy örömünkre idén újra találkozhatnak a rajongók Szabi a Pékkel is. A desszert fronton nagy közönség kedvenc Harrer Cukrászda és Csokoládéműhely (Harrer Bea) sütijei, bonbonjai is megkóstolhatók majd március 9-én!

 

Az éttermek kóstolóadagokkal készülnek, így lehetőség lesz többfélét is kipróbálni.

A borokért a Bortársaság felel, így biztosak lehetünk benne, hogy csodás italok kerülnek majd a poharakba is.

A Rosinante csapata saját koktél kreációkkal készül!

Játszósarok is lesz a legkisebbeknek.

A MINI SVÉTet a fogadó külső és belső tereiben rendezzük meg, bármilyen lesz az idő, mindenképpen szeretettel várunk!

A rendezvényre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

REGISZTRÁCIÓ

 

HASZNOS INFORMÁCIÓK rendezvényükkel kapcsolatban

Hogyan lehet majd fizetni a kóstolókért?

Készpénzzel és több étteremnél kártyával is. Kérjük, ha lehet, akkor hozzatok magatokkal aprót is!

Időjárásfüggő-e a rendezvény?

Bármilyen is lesz az idő, mindenképpen megtartjuk az eseményt. Az éttermek a séfekkel bent lesznek a kertkapcsolatos étteremben, a vendégek a kertben tudnak majd kényelmesen leülni. Rossz időben megoldjuk, hogy legyen sátor a fejetek felett, de mindenképpen rétegesen öltözzetek.

Kutyabarát-e a Mini SVÉT?

Igen, de kérjük, hogy a kutyusokat pórázon hozzátok.

Hogyan juthatok el a Rosinante-ba?

Gyalogosan vagy bringával, komppal: Szentendrén, a Duna parton, a Napórás házzal szemben van a Rév, ahonnan kora reggeltől, este fél nyolcig minden óra 30 perckor indul a kishajó: 350 Ft/fő/út. A szigeten kikötve még 500 méter a Rosinante az aszfaltos úton sétálva. Mi nagyon örülnénk, ha minél többen ezt a közlekedési módot választanátok!

További lehetőségek az idejutáshoz ITT

Mindenkit szeretettel várunk!