Svétasztal

Tagság

Hódított Szabi A Pék csapata a pármai Pizza Világbajnokságon

2022. május 08.

Áprilisban már negyedszer indult szentendrei tagéttermünk, a Panificio Il Basilico a pármai Pizza Világbajnokságon. Szabi A Pék 2022-ben két kollégájával, Krisztiánnal és Dáviddal szállt versenybe, összesen négy kategóriában. Ezúttal is sikerült a legjobb magyar pizza díját elhozni, gourmet pizza kategóriában pedig 250 csúcsversenyző közül a top 20-ba kerülni. Erről kérdeztük Szabadfi Szabolcsot.Szakácsverseny

Svétasztal

Megszületett a győztes — kihirdették az OMÉK-on a szakácstanulók versenyének nyertesét

A tavaszi felhívás után, az új tanév kezdetén ismét meghirdette a SVÉT a Magyar Konyha magazinnal, az Agrármarketing Centrummal és az Agrárminisztériummal közösen a szakácstanulók országos versenyét. A döntő izgalmas megmérettetésként zajlott október 8-án és 9-én, az OMÉK-on felépített versenystandon. Az izgalmakkal teli főzés során igaz, csak egy győztest lehetett kihirdetni, de szívből gondoljuk, hogy minden fiatal nyert, aki jelentkezett a felhívásra.


Svétasztal

SVÉT elitelnökség mellett zajlik a szakképző iskolák szakácstanulóinak országos folkTREND versenye

Egyesületünk tartalmas szakácsversenyt hirdetett a szakma új generációjának a Magyar Konyha magazinnal, az Agrármarketing Centrummal és az Agrárminisztériummal közösen. A döntő október 08-án és 09-én, tekintélyes keretben zajlik majd az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár helyszínén.
 Mangalicakaraj édesburgonyával, gombával

Mangalicakaraj édesburgonyával, gombával

Olvasd és Főzd a hazait No. 1.