Svétasztal

Tagság

Legalább egy Michelin-csillagot reméltek, de a munka egyből kettőt ért

2022. november 10.

Pesti István és a Platán Gourmet Restaurant a múlt heti Michelin Guide gálán első és egyetlen vidéki étteremként két Michelin-csillagot kapott. Sőt, az országban csak egy további étterem, a fővárosi Stand érdemelte ki ezt az elismerést, Széll Tamás és Szulló Szabina séf munkájával. Ezúton is gratulálunk nekik!Szakácsverseny

Svétasztal

Megszületett a győztes — kihirdették az OMÉK-on a szakácstanulók versenyének nyertesét

A tavaszi felhívás után, az új tanév kezdetén ismét meghirdette a SVÉT a Magyar Konyha magazinnal, az Agrármarketing Centrummal és az Agrárminisztériummal közösen a szakácstanulók országos versenyét. A döntő izgalmas megmérettetésként zajlott október 8-án és 9-én, az OMÉK-on felépített versenystandon. Az izgalmakkal teli főzés során igaz, csak egy győztest lehetett kihirdetni, de szívből gondoljuk, hogy minden fiatal nyert, aki jelentkezett a felhívásra.


Svétasztal

SVÉT elitelnökség mellett zajlik a szakképző iskolák szakácstanulóinak országos folkTREND versenye

Egyesületünk tartalmas szakácsversenyt hirdetett a szakma új generációjának a Magyar Konyha magazinnal, az Agrármarketing Centrummal és az Agrárminisztériummal közösen. A döntő október 08-án és 09-én, tekintélyes keretben zajlik majd az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár helyszínén.
 Mangalicakaraj édesburgonyával, gombával

Mangalicakaraj édesburgonyával, gombával

Olvasd és Főzd a hazait No. 1.