Az étterem a szívügyünk. Célunk, hogy élményt teremtsünk: ízekkel, látvánnyal, illattal, a kiszolgálás minőségével, finom italokkal, hangulatos belső terünkkel és zöldellő kerthelységünkkel.
Almalomb nem pusztán egy hely. Almalomb az én helyem. A családomé. Egy régi történet, amit megőriztünk és továbbmesélünk. A múlt, a jelen és a jövő találkozóhelye. Almalomb az örökségem, egy vízimalom a 19. századból. A felújítás után immár egy malommúzeum és étterem otthona.
Minden, ami az Anyukám Mondta névről eszedbe jut, sajnos vagy szerencsére, ránk igaz. A két legfontosabb alapelvünk: Egy: “Légy jó, Misi, légy jó, Misi, mindhalálig!” Kettő: “csipkebokor vessző”.
Vegyen részt Ön is egy páratlan élményben és tartson velünk a színházi esték hangulatát idéző gasztronómiai utazáson. A kastélyt körülvevő csodálatos erdő szintjein Szűcs György Séf vezeti végig.
Családi étterem, kézműves, kovászos pékség, ****-ra minősített vidéki szálláshely – mindez Sopron régi gazdanegyedének központjában, a Balfi úton.
A Chianti Étterem a 2009. évi tulajdonosváltást követően fine dining étteremmé alakult, mely 2016-ban 1 szakácssapkát és 13 pontot kapott a Gault Millau-tól. 2017. nyár elején az étterem átalakítás miatt bezárt, majd novemberben nyílt meg új névvel és megváltozott koncepcióval.
A Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda mennyei süteményekkel, tortákkal, fagylalttal, kávé- és teaspecialitásokkal, és nem utolsó sorban lágy, kényeztető csokoládékülönlegességekkel várja minden kedves vendégét.
Többszörösen díjazott konyha, nemzetközi és koreai menüsorral. Családias hangulatú 4*-os szálloda elegáns, letisztult enteriőrrel.
A vidék ízei egy étlapban összpontosulnak belvárosi éttermünkben, melynek kézműves konyháját az alapanyagok minősége, az egyszerűség, a letisztultság és a szezonalitás jellemzi.
Az 1992 óta családunk vezetésével működő balatonszemesi vendéglátóhely koncepciójának alappillére a kulináris hagyományok tisztelete, valamint a régió kínálta alapanyagok széles körű használata és a helyi gazdálkodók, termelők, borászok támogatása.
A házról, amelyben az étterem működik az első írásos emlékek 1617-től maradtak ránk. A történeti városmagban, vagyis a reneszánsz erődfalakon belül helyezkedett el. Földszintes volt, mert a Katonai Építési Hivatal a városfalhoz közel nem engedett magasabb kiépítést.
A Macok az ország 8. legjobb vidéki étterme a Dining Guide szerint. .. egy játékosan elegáns gasztronómiai élményt kínáló bisztró, ahol a helyi és környékbeli alapanyagok nem csak a tányéron jelennek meg. Próba
Villány központjában, a világhírű pincesor mellett található éttermünk A Crocus-Gere Borhotel épületében. Berendezése ötvözi a békeidők polgári hangulatát a vidéki építészet rusztikus jegyeivel.
Törekszünk rá, hogy újjáélesszük és újraértelmezzük a magyar cukrászat gazdag hagyományait és ízeit, ezeket innovatív módon, új formákba álmodjuk.
Michelin ajánlásos éttermünk a Dunakanyar egyik legszebb panorámájával rendelkezik – fent a dombtetőn élvezhetik vendégeink séfünk fogásait.
Gerard, az angol csoport vezetője magyarázta így a vacsora jellegét, mivel nem talált megfelelő jelzőt a hagyományos utazási katalógus nyelvezetéből.
A One Eleven Concept Roastery a négyszeres magyar baristabajnok, Molnár Attila speciality kávépörkölője.
A Pajta az Őrség iránt érzett szenvedélyünk megtestesülése. Olyan épületegyüttest álmodtunk a Szala-völgyre néző egykori pajta köré, amely egyszerre lehet gasztronómiai és kulturális zarándokhely.
Egy konyha Palkonyán? Akkor legyen a neve PalKonyha! Kik vagyunk? A legfontosabb, hogy mi NEM ÉTTEREM VAGYUNK! Van egy paraszt kemencénk, van egy bográcsunk, és van egy grillsütőnk.
A recepteket többször lesütöm a saját konyhámban, kipróbálom a kis üzemünkben más körülmények között, a kenyereket, pékárukat másokkal is megkóstoltatom, majd a tapasztalatok alapján átdolgozom, kiegészítem őket.
A Tatai Vár és az Esterházy Kastély között, az Öreg-tó partján fekszik a Platán Restaurant & Café és Várárok Vendégház a névadó 232 éves platánfa árnyékában.
Immáron kétgenerációs családi vállalkozásunk a nagyszülőkkel indult. Szikora Imre és Ágnes a sziget csücskében egy üres, romos XIX. századi vadászház maradványaiba álmodták bele a Rosinantét.
A Schwarz neve legendás. Konkrétan a neve. Nem azért, mert annyira jó a név (bár nekünk tetszik), hanem mert a története teljes mértékben kamu.
Szigligeten, gyönyörű balatoni panorámával rendelkező villaépületben, 6 szobás kapacitással működünk családi vállalkozásként
A vidéki kúria miliőjét megidéző Villa Rosa étteremben a Slow Food mozgalom ételkultúrájával ismerkedhet meg, amely a térségre jellemző gasztronómiai tradíciókra alapoz.