Éttermeink

Szép tájak, hangulatos vendéglők, ahol az ínyenc utazót szeretettel látják, ahol olyan séfek főznek, akik a szívből jövő vidéki vendéglátásba hisznek. Ismerkedjen meg közelebbről éttermeinkkel!

67Sigma Étterem | Székesfehérvár

Az étterem a szívügyünk. Célunk, hogy élményt teremtsünk: ízekkel, látvánnyal, illattal, a kiszolgálás minőségével, finom italokkal, hangulatos belső terünkkel és zöldellő kerthelységünkkel.

Anyukám Mondta | Encs

Minden, ami az Anyukám Mondta névről eszedbe jut, sajnos vagy szerencsére, ránk igaz. A két legfontosabb alapelvünk: Egy: “Légy jó, Misi, légy jó, Misi, mindhalálig!” Kettő: “csipkebokor vessző”.

Bobajka Étterem & Kávézó | Tarcal

Tokaj régió a több évszázados borászati tradíció, a különleges építészeti örökség és a helyi hagyományok őrzője.

Clarisse | Tura

Vegyen részt Ön is egy páratlan élményben és tartson velünk a színházi esték hangulatát idéző gasztronómiai utazáson. A kastélyt körülvevő csodálatos erdő szintjein Szűcs György Séf vezeti végig.

Erhardt Étterem | Sopron

Családi étterem, kézműves, kovászos pékség, ****-ra minősített vidéki szálláshely – mindez Sopron régi gazdanegyedének központjában, a Balfi úton.

Gusto13 Bisztro és Delicate | Veszprém

A Chianti Étterem a 2009. évi tulajdonosváltást követően fine dining étteremmé alakult, mely 2016-ban 1 szakácssapkát és 13 pontot kapott a Gault Millau-tól. 2017. nyár elején az étterem átalakítás miatt bezárt, majd novemberben nyílt meg új névvel és megváltozott koncepcióval.

Harrer Chocholat | Sopron

A Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda mennyei süteményekkel, tortákkal, fagylalttal, kávé- és teaspecialitásokkal, és nem utolsó sorban lágy, kényeztető csokoládékülönlegességekkel várja minden kedves vendégét.

Hibiscus Étterem by Jankovich Hotel | Rácalmás

Többszörösen díjazott konyha, nemzetközi és koreai menüsorral. Családias hangulatú 4*-os szálloda elegáns, letisztult enteriőrrel.

Horgonyzó Kisvendéglő | Tiszalök

A Horgonyzó Kisvendéglő, Tiszalöki Ősi Üdülőtelep 50 éves fái között megbúvó, hangulatos családi étterem, Takács Attila konyhafőnökkel és Pataky Péter kreatív séffel az élén.

Ikon Étterem | Debrecen

A vidék ízei egy étlapban összpontosulnak belvárosi éttermünkben, melynek kézműves konyháját az alapanyagok minősége, az egyszerűség, a letisztultság és a szezonalitás jellemzi.

Iszkor | Mályinka

Ha egy szóval kellene leírnunk magunkat, minden bizonnyal azt mondanánk: alapanyag konyha. 

Kistücsök - Food & Room **** | Balatonszemes

Az 1992 óta családunk vezetésével működő balatonszemesi vendéglátóhely koncepciójának alappillére a kulináris hagyományok tisztelete, valamint a régió kínálta alapanyagok széles körű használata és a helyi gazdálkodók, termelők, borászok támogatása.

La Maréda Étterem | Győr

A házról, amelyben az étterem működik az első írásos emlékek 1617-től maradtak ránk. A történeti városmagban, vagyis a reneszánsz erődfalakon belül helyezkedett el. Földszintes volt, mert a Katonai Építési Hivatal a városfalhoz közel nem engedett magasabb kiépítést.

Lokal47 | Kéthely

Hogy miért Lokal47? Lokal, mert fontos számunkra a környék termelőinek bemutatása.

Lua Resort - NOON Restaurant | Balatonfüred

Teljesen új szintre emeljük a bisztró gasztronómiát Pintér Károly chef vezetésével.

Macok Bisztró és Borbár | Eger

A Macok az ország 8. legjobb vidéki étterme a Dining Guide szerint. .. egy játékosan elegáns gasztronómiai élményt kínáló bisztró, ahol a helyi és környékbeli alapanyagok nem csak a tányéron jelennek meg. Próba

Mandula Étterem | Villány

Villány központjában, a világhírű pincesor mellett található éttermünk A Crocus-Gere Borhotel épületében. Berendezése ötvözi a békeidők polgári hangulatát a vidéki építészet rusztikus jegyeivel.

Mihályi Patisserie | Vác

Törekszünk rá, hogy újjáélesszük és újraértelmezzük a magyar cukrászat gazdag hagyományait és ízeit, ezeket innovatív módon, új formákba álmodjuk.

Natura Hill | Zebegény

Michelin ajánlásos éttermünk a Dunakanyar egyik legszebb panorámájával rendelkezik – fent a dombtetőn élvezhetik vendégeink séfünk fogásait. 

Nomád Hotel és Glamping | Noszvaj

Gerard, az angol csoport vezetője magyarázta így a vacsora jellegét, mivel nem talált megfelelő jelzőt a hagyományos utazási katalógus nyelvezetéből.

One Eleven Roastery | Sopron

A One Eleven Concept Roastery a négyszeres magyar baristabajnok, Molnár Attila speciality kávépörkölője.

Pajta | Őriszentpéter

A Pajta az Őrség iránt érzett szenvedélyünk megtestesülése. Olyan épületegyüttest álmodtunk a Szala-völgyre néző egykori pajta köré, amely egyszerre lehet gasztronómiai és kulturális zarándokhely.

Palkonyha | Palkonya

Egy konyha Palkonyán? Akkor legyen a neve PalKonyha! Kik vagyunk? A legfontosabb, hogy mi NEM ÉTTEREM VAGYUNK! Van egy paraszt kemencénk, van egy bográcsunk, és van egy grillsütőnk.

Panificio Il Basilico | Budapest

A recepteket többször lesütöm a saját konyhámban, kipróbálom a kis üzemünkben más körülmények között, a kenyereket, pékárukat másokkal is megkóstoltatom, majd a tapasztalatok alapján átdolgozom, kiegészítem őket.

Platán Restaurant & Café | Tata

A Tatai Vár és az Esterházy Kastély között, az Öreg-tó partján fekszik a Platán Restaurant & Café és Várárok Vendégház a névadó 232 éves platánfa árnyékában.

Rosinante Fogadó | Szentendrei-sziget

Immáron kétgenerációs családi vállalkozásunk a nagyszülőkkel indult. Szikora Imre és Ágnes a sziget csücskében egy üres, romos XIX. századi vadászház maradványaiba álmodták bele a Rosinantét.

Schwarz Bisztró | Székelyudvarhely

A Schwarz neve legendás. Konkrétan a neve. Nem azért, mert annyira jó a név (bár nekünk tetszik), hanem mert a története teljes mértékben kamu.

Sparhelt Bisztro | Balatonfüred

A Sparhelt 9 éve folyamatos fejlődésről szólt, fiatalon kezdtük, sokat fejlődtünk és kialakult a legjobb csapat.

Villa Kabala | Szigliget

Szigligeten, gyönyörű balatoni panorámával rendelkező villaépületben, 6 szobás kapacitással működünk családi vállalkozásként

Villa Rosa | Dunaszerdahely

A vidéki kúria miliőjét megidéző Villa Rosa étteremben a Slow Food mozgalom ételkultúrájával ismerkedhet meg, amely a térségre jellemző gasztronómiai tradíciókra alapoz.