Éttermeink

Szép tájak, hangulatos vendéglők, ahol az ínyenc utazót szeretettel látják, ahol olyan séfek főznek, akik a szívből jövő vidéki vendéglátásba hisznek. Ismerkedjen meg közelebbről éttermeinkkel!

67Sigma Étterem | Székesfehérvár

Az étterem a szívügyünk. Célunk, hogy élményt teremtsünk: ízekkel, látvánnyal, illattal, a kiszolgálás minőségével, finom italokkal, hangulatos belső terünkkel és zöldellő kerthelységünkkel.

Almalomb | Hosszúhetény

Almalomb nem pusztán egy hely. Almalomb az én helyem. A családomé. Egy régi történet, amit megőriztünk és továbbmesélünk. A múlt, a jelen és a jövő találkozóhelye. Almalomb az örökségem, egy vízimalom a 19. századból. A felújítás után immár egy malommúzeum és étterem otthona.

Anyukám Mondta | Encs

Minden, ami az Anyukám Mondta névről eszedbe jut, sajnos vagy szerencsére, ránk igaz. A két legfontosabb alapelvünk: Egy: “Légy jó, Misi, légy jó, Misi, mindhalálig!” Kettő: “csipkebokor vessző”.

Első Mádi Borház és Bisztró | Mád

Több szempontból is első ez a csalogató épület. A falu első háza, amely fogadja az ideérkező és az átutazó vendégeket. Ez az első olyan intézmény, amely igyekszik összefogni és méltó környezetben bemutatni a mádi borászatok munkájának lényegét,

Gusto13 Bisztro és Delicate | Veszprém

A Chianti Étterem a 2009. évi tulajdonosváltást követően fine dining étteremmé alakult, mely 2016-ban 1 szakácssapkát és 13 pontot kapott a Gault Millau-tól. 2017. nyár elején az étterem átalakítás miatt bezárt, majd novemberben nyílt meg új névvel és megváltozott koncepcióval.

Harrer Chocholat | Sopron

A Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda mennyei süteményekkel, tortákkal, fagylalttal, kávé- és teaspecialitásokkal, és nem utolsó sorban lágy, kényeztető csokoládékülönlegességekkel várja minden kedves vendégét.

Ikon Étterem | Debrecen

A vidék ízei egy étlapban összpontosulnak belvárosi éttermünkben, melynek kézműves konyháját az alapanyagok minősége, az egyszerűség, a letisztultság és a szezonalitás jellemzi.

Jankovich Kúria | Rácalmás

Többszörösen díjazott konyha, nemzetközi és koreai menüsorral. Családias hangulatú 4*-os szálloda elegáns, letisztult enteriőrrel.

Kistücsök Étterem | Balatonszemes

Lassan két évtizede, amikor huszonévesen átvettem az éttermet, voltak elképzeléseim, terveim és álmaim. A kezdetekben talán még nem is tudtam volna pontosan meghatározni azokat a célokat és a hozzájuk vezető utat, amelyeket azóta tudatosan és következetesen építettem fel.

La Maréda Étterem | Győr

A házról, amelyben az étterem működik az első írásos emlékek 1617-től maradtak ránk. A történeti városmagban, vagyis a reneszánsz erődfalakon belül helyezkedett el. Földszintes volt, mert a Katonai Építési Hivatal a városfalhoz közel nem engedett magasabb kiépítést.

Macok Bisztró és Borbár | Eger

A Macok az ország 8. legjobb vidéki étterme a Dining Guide szerint. .. egy játékosan elegáns gasztronómiai élményt kínáló bisztró, ahol a helyi és környékbeli alapanyagok nem csak a tányéron jelennek meg.

Mandula Étterem | Villány

Villány központjában, a világhírű pincesor mellett található éttermünk A Crocus-Gere Borhotel épületében. Berendezése ötvözi a békeidők polgári hangulatát a vidéki építészet rusztikus jegyeivel.

Mihályi Patisserie | Vác

Törekszünk rá, hogy újjáélesszük és újraértelmezzük a magyar cukrászat gazdag hagyományait és ízeit, ezeket innovatív módon, új formákba álmodjuk.

Nomád Hotel és Glamping | Noszvaj

Gerard, az angol csoport vezetője magyarázta így a vacsora jellegét, mivel nem talált megfelelő jelzőt a hagyományos utazási katalógus nyelvezetéből.

Pajta | Őriszentpéter

A Pajta az Őrség iránt érzett szenvedélyünk megtestesülése. Olyan épületegyüttest álmodtunk a Szala-völgyre néző egykori pajta köré, amely egyszerre lehet gasztronómiai és kulturális zarándokhely.

Palkonyha | Palkonya

Egy konyha Palkonyán? Akkor legyen a neve PalKonyha! Kik vagyunk? A legfontosabb, hogy mi NEM ÉTTEREM VAGYUNK! Van egy paraszt kemencénk, van egy bográcsunk, és van egy grillsütőnk.

Panificio Il Basilico | Budapest

A recepteket többször lesütöm a saját konyhámban, kipróbálom a kis üzemünkben más körülmények között, a kenyereket, pékárukat másokkal is megkóstoltatom, majd a tapasztalatok alapján átdolgozom, kiegészítem őket.

Platán Restaurant & Café | Tata

A Tatai Vár és az Esterházy Kastély között, az Öreg-tó partján fekszik a Platán Restaurant & Café és Várárok Vendégház a névadó 232 éves platánfa árnyékában.

Rosinante Fogadó | Szentendrei-sziget

Immáron kétgenerációs családi vállalkozásunk a nagyszülőkkel indult. Szikora Imre és Ágnes a sziget csücskében egy üres, romos XIX. századi vadászház maradványaiba álmodták bele a Rosinantét.

Viator Apátsági Étterem és Borbár | Pannonhalma

A VIATOR Apátsági Étterem és Borbár a pannonhalmi Kosaras dombon, a Pannonhalmi Főapátság új látogatóépületében nyitott meg 2010. május 28-án.

Zip’s Brewhouse | Miskolc

Saját teremtéskönyvünk első lapja a zip's BEER & Restauranté, egy mindenki számára elérhető látványsörfőzdével operáló étteremé, a #sörgasztronómia akadémiájáé.