Éttermeink

Horgonyzó Kisvendéglő

Tiszalök

Horgonyzó Kisvendéglő

A Horgonyzó Kisvendéglő, Tiszalöki Ősi Üdülőtelep 50 éves fái között megbúvó, hangulatos családi étterem, Takács Attila konyhafőnökkel és Pataky Péter kreatív séffel az élén.
A két tulajdonos, Kecskés Andi és Tamás mindent elkövet, hogy itt mindenki otthonosan érezze magát, függetlenül attól, hogy első teraszon, az elegáns hátsó kerthelyiségben, vagy akár télen, a kandalló mellett foglal helyet.

Étlapunkon friss halételekkel, fatüzeléses kemencében sütött kovászos pizzával, igazi, szívvel-lélekkel készült magyaros és amolyan “horgonyzós” fogásokkal találkozhatnak vendégeink.


Csakis a legjobb, helyi és szezonális  alapanyagokat választjuk, mottónk “nem félünk kisvendéglő lenni”.

Ebből az őszinteségből és értékteremtési vágyból valamit a Dining Guide, Magyarország legmeghatározóbb étteremkalauza is megérezhetett, hiszen a Horgonyzó Kisvendéglőt 2021-ben beválogatta Magyarország 100 legjobb étterme közé, alig egy évvel a megnyitása után.

2022-23-ban pedig arra a 10+1 es listára is felkerült, amin az ország 11 legjobb családi étterme szerepel.

Történetünk itt nem ért véget, a Horgonyzó Kisvendéglőt  2022 és 2023-ban a Michelin Guide, a világ legmeghatározóbb gasztro kalauza egy tányérral jutalmazta, ami azt jelenti, hogy jó szívvel ajánlott étteremnek tartja, ahol őszinte, szeretettel készült ételt kapnak a vendégek.

Michelin Guide:
“A Tisza folyótól csak egy rövid sétára található, kedves étteremben az egyszerűség az úr. A helyiségek stílusa nem kényes páholy jellegű, és az elülső és hátsó terasznak köszönhetően rengeteg szabadtéri hely áll rendelkezésre. A konyha friss és jól szervezett, és mindenki számára kínál valamit, a magyar klasszikusoktól kezdve a pizzákon és hamburgereken át a street foodig. A fatüzelésű kemence kulcsszerepet játszik, és mindent szeretettel és gondossággal készítenek el.”

A Horgonyzó nemcsak egy kitérőt, hanem egy külön kirándulást is megér!

Horgonyzó Kisvendéglő

Horgonyzó Kisvendéglő


Galéria
megtekintése

img0519.jpeg img8896.jpeg img0605.jpeg mangalica-tomahawk-masolat.jpeg svet.jpeg svet4.jpeg svetfoto.jpeg

Nyitva tartás

Hétfőtől csütörtökig 12.00 - 20.00
Péntek-Szombat: 11:30 – 21:00
Vasárnap: 11:30 – 20:00


KÖVESS MINKET