Éttermeink

Kistücsök - Food & Room ****

Balatonszemes

30 éve az ízek útján a Kistücsökben

Az 1992 óta családunk vezetésével működő balatonszemesi vendéglátóhely koncepciójának alappillére a kulináris hagyományok tisztelete, valamint a régió kínálta alapanyagok széles körű használata és a helyi gazdálkodók, termelők, borászok támogatása.

Erre építve, a Kistücsök ma már az étterem mellett négycsillagos minősítésű szálláshellyel, látványkonyhás “Séfszobával” és saját márkás termékeket kínáló delikátesszel is várja a gasztronómia iránt érdeklődő utazókat.


Kulináris kalandozások Balatonszemesen

Éttermünkben immáron 30 éve ötvözzük a hagyományokat és a modern gasztronómiai trendeket. A helyi hagyományok és alapanyagok tiszteletben tartása mellett célunk, hogy szezonról szezonra újat alkossunk és időről-időre újdonságot mutathassunk vendégeinknek. Ösztönözzük térségünk alapanyagainak használatát, szoros bizalmi kapcsolatokat ápolunk a környék termelőivel, a halászokkal, a borászokkal.
Feladatunknak tekintjük továbbá, hogy mindezeket összekössük, és ezáltal segítsük, hogy a bor- és ételkultúra idehaza is a helyére kerüljön. Éttermünk kínálatát a szezonális alapanyagok szerint állítjuk össze, így érdemes minden évszakban ellátogatni hozzánk!


Szálláshelyünk

Szerettük volna, ha vendégeink kulináris kalandozása nem ér véget éttermünkben, hanem akár több napot is eltöltenek nálunk. Így hosszas tervezések után 2021-ben megnyitottuk szálláshelyünket 19 szobával, 2 lakosztállyal, „Séfszobával”, delikátesszel, konferenciateremmel, pihenőrésszel és a “Kistücsök Deli”-vel, ahol saját termékek mellett környékbeli partnereink kézműves termékei is megvásárolhatók. Vendégeink számára bőséges, helyi termelők termékeit is felvonultató reggelit biztosítunk, hideg és meleg fogásokkal. 


Gasztronómiai élmény Séfszobánkban

Bővítésünk során kialakításra került a Séfszoba is, mely tökéletes helyszínt biztosít tematikus rendezvényeinknek, vacsoraestjeinknek, valamint gasztronómiai fókuszú, privát vagy üzleti eseményeknek egyaránt. A Séfszoba különlegessége, hogy szakácsaink munkáját a látványkonyhában élőben, illetve képernyőkön keresztül is figyelemmel kísérhetik. A főzőestek során ismert séfeket, a minőségi gasztronómia iránt elkötelezett barátokat invitálunk meg egy-egy menüsor megalkotására – ezzel átadva vendégeink számára az étel és ital szeretetét, valamint az általunk képviselt értékeket, gondolatokat és életérzéseket, melyek nap mint nap motiválnak minket is. Séfszobánk külön menüsorral rendelkezik, előzetes bejelentkezés alapján a szervezett vacsoraesteken kívül is látogatható.

Kistücsök - Food & Room ****

Kistücsök - Food & Room ****


Galéria
megtekintése

kistucsok-02.jpg kistucsok-03.jpg kistucsok-04.jpg kistucsok-05.jpg kistucsok-06.jpg

Nyitva tartás

Hétfőtől vasárnapig 10.00 - 22.00


KÖVESS MINKET