Éttermeink

Macok Bisztró és Borbár

Eger

Nekem jó, ha Neked jó! 

…egy játékosan elegáns gasztronómiai élményt kínáló bisztró vagyunk. A Macok Bisztróban a helyi és környékbeli alapanyagok nemcsak a tányéron jelennek meg.

Az alapanyagok kiválasztásánál megkerestük a környék legjobb kistermelőit, akik olyan elsőrendű nyersanyagokat biztosítanak, mint például a szilvásváradi pisztrángunk, vagy a bükki sajtkülönlegességeink, melyek az arculatunk részeivé váltak. Szeretjük a hagyományos, régi ízeket felidézni, de megjelenésben kicsit újragondolva tálalni.

A Macokban található Peti borboltja, ahol az ország neves borászataitól összeválogatott különleges tételek kistételben is elérhetőek, kedvező, bolti árakon.

A Pizza Brumbrum Világbéke szeletbárunkban római tepsis pizzákat készítünk, különleges, egyedi feltétekkel, valódi olasz alapanyagokkal és életérzéssel.

Hotelünk, az Imola Udvarház Dessert Hotel az egri vár közvetlen szomszédságában, a történelmi belváros sétálóövezetében található. A szobákból csodálatos kilátás nyílik Egerre és az egri várra.

40 férőhelyes hotelünkben 25 fős teremkapacitás, kiváló technikai felszereltség, csapatépítő, szabadidős és magas szintű gasztronómiai programok állnak Vendégeink rendelkezésére családias, baráti légkörben, Eger történelmi belvárosában. 

A Macok Bisztróban 70 főig, a Brumbrumban 40 főig tudunk vállalni céges rendezvényeket, akár zártkörűen is hétköznapokon.

Asztalfoglalás: +36-36/516-180 vagy +36-30/207-8085