Éttermeink

Mandula Étterem

Villány

A polgári nappalijában

Villány központjában, a világhírű pincesor mellett található éttermünk A Crocus-Gere Borhotel épületében. Berendezése ötvözi a békeidők polgári hangulatát a vidéki építészet rusztikus jegyeivel. A sok fa, bontott tégla, bőr és a meleg színek használatával egy polgári ház nappalijának hangulatát idézi meg.

A kandalló romantikus fénye mellett igazán bensőséges hangulat szolgálja a gasztronómiai élmény méltó környezetét. Tavasztól őszig a szálloda kertjének ölelésében található teraszunkon élvezhetik borainkat és ételeinket.. Küldetésünk, hogy a Villányi Borvidéken fellelhető, kiváló magyar alapanyagokra épülő kreatív konyhával kényeztessük a bor, és a gasztronómia rajongóit.

Menükínálatunkkal szeretnénk a Villányi Borvidékre jellemző autentikus sváb-, és magyar konyha hagyományaiból eredő, de a mai modern konyhai trendeknek is megfelelő sajátos, egyedi gasztronómiát nyújtani. Konyhánk ajtaját kitárjuk a világ ízei felé is: új fúziós kreációk, kontinenseken átívelő ízek találkozása a hazai, falusi konyha remekeivel új étlapunkon.

Mandula Étterem

Mandula Étterem


Nyitva tartás

Hétfőtől csütörtökig
12.00 - 15.00 és 18.00 - 22.00

Péntek-szombat
12.00 - 15.00 és 18.00 - 23.00

Vasárnap
12.00 - 15.00 és 18.00 - 22.00


KÖVESS MINKET