Éttermeink

Páskom

Lajoskomárom

150 éves kis családi présház adta az alapot, hogy e csodálatos természeti környezetbe megálmodjuk a tradicionális alapokon nyugvó kulináris gasztroműhelyt.

A Csécsei László vezette konyha a természetközeliség, termelők és séfek gondolataira, a nyersanyagok tiszteletére épül. Kulcsszó a harmónia, ami ötvözi és magába foglalja az építészeti stílust, a felhasznált nyersanyagokat, ételeket, borokat, zenét, ami közös élménnyé formálja az itt eltöltött időt.

Minden általunk megkomponált étel mögött - modern technikai háttér mellett – hiteles termelők minőségi alapanyagai jelennek meg.

Éttermünk kreatív séfje, Ruprecht László borvacsorák, főző és szakmai kurzusok keretein belül erősíti a minőségi, tradicionális alapanyagokra épülő, vidéki gasztronómia jelentőségét.

Pinceéttermünk fedett és szőlőlugasos teraszain 30 + 15 fő tud helyet foglalni, a pincerészben kialakított exkluzív vendégtérben séfasztallal 24 fő részére nyújt lehetőséget egy remek „gasztroutazásra”.

Javasoljuk, foglaljon asztalt, és ha hosszabb időt töltene a csodálatos mezőföldi településen, a Páskom Cottage igazi vidéki luxust nyújt a pihenéshez, kikapcsolódáshoz.

ASZTALFOGLALÁS: +36 30 247 8316

Szállásfoglalás: www.paskom.hu/foglalas

Legyen a vendégünk, legyen az étkezés élmény!