Éttermeink

Villa Rosa

Dunaszerdahely

Villa Rosa

A vidéki kúria miliőjét megidéző Villa Rosa étteremben a Slow Food mozgalom ételkultúrájával ismerkedhet meg, amely a térségre jellemző gasztronómiai tradíciókra alapoz. Az étterem egyértelműen kiemelkedik a gasztronómiai ajánlatok terén, ahol az ételek nemcsak finomak, hanem az élelmiszertermelés és a helyi gazdaság fenntarthatóságát szem előtt tartva készülnek.

A Villa Rosa által kínált fogások csakis helyi alapanyagokból készülnek, melyek a közeli kistermelők gazdaságaiból érkeznek. A tészták, péksütemények és desszertek is mind helyben készülnek. Szlovákia egyik legjobb tematikus étterme hagyományos recepteket és újító ötleteket vegyít, hogy ízletes és egészséges fogásokat kínáljon a vendégeknek.

Az ételek elkészítése szinte művészi igényességgel történik. A Villa Rosa étterem egyszerre hívogató és elegáns, az évszázadokkal ezelőtti vidéki kúria hangulatát idézi fel. Az étteremnek otthont adó Csallóközt a legendák szerint egykor Aranykertnek hívták. A napsütötte ég alatt elterülő, vízfolyásokkal átszőtt csodás termőföld ontotta a kincseket.

Ezt tükrözi a Villa Rosa kül- és beltere is, amely a régió hagyományait ötvözi modern elemekkel.

Tökéletes helyszín családi ebédek, baráti összejövetelek, romantikus vacsorák vagy rendezvények számára.