Hírek

A VIP Hú!SVÉT champagne-os reggelivel kezdődik a Palkonyha portán

2022. április 21.

Hogy milyen a „reggelizz úgy, mint egy király” kimaxolva? Április 23-án, szombaton a Palkonyha vezényelte Hú!SVÉT Minin buborékos aranyat lelhetnek a korán kelők. A VIP jeggyel regisztráló vendégeket — az egésznapos programot megelőzve — már reggel úri kényeztetés várja, pezsgőfélékkel és három gasztromester finom freestyle fogásaival.

Pauli Zoltán, a vidéki romantikájú palkonyai kulináris nap házigazdája és felelőse ezúttal elsősorban a napindító programra hívta fel a figyelmünket. Április 23-án a Baranya megye híresen kellemes gasztrofalujába zarándokolók választhatják „a lúd legyen kövér” opciót is. Ők már reggel 9:00 órától vagy 10:00 órától korlátlanul élvezhetik a helyszíni- és vándorgasztronómia javait. 

Zoliék két turnusban fogadják egy pohár pezsgővel vagy champagne-nal a buborékok kedvelőit, majd poharuknál fogva a reggeliző asztalhoz vezetik őket. Pataky Péter séf és Horváth Zsolt „KicsiZso” egészíti ki a Palkonyhát a reggeli nagy terítésnél. 

— Falusias reggelizés lesz, ahogyan lenni szokott, de ezúttal champagne-okkal, proseccokkal, mindenféle buborékos italokkal kísérve. — tudtuk meg Pauli Zolitól. 

A Palkonyha újabb Spájz nevű kisboltjának, delikáteszének finomságait, például házi sütiket, füstölt libamájat, spárgát, füstölt tokhalat tovább kerekíti a vendégfellépőkkel közös bűvöletben a BBQ és egy speciális amerikai jellegű palacsinta, különböző feltétekkel. 

Akinek pedig nem az étvágya jön meg evés közben, az a helyszínen további buborékos italokat vehet az étkezéshez.

Ahhoz, hogy ezen a reggelin részt vehessetek, a VIP regisztrációt kell választani. A jegy egy esti bónuszt is tartalmaz, egy állójegyes belépőt a Hot Jazz Band koncertjére. Hogy semmiképpen se tévedjetek el az opciók között, ezen a linken, a regisztráció gomb mögött, mindent szisztematikusan listázva találtok ↓↓↓

https://events.palkonyha.hu/husvet_mini_palkonya

 

A háziúr egyúttal azt is jelezte, hogy pár hely még van a múltkor felkonferált esti nagy eseményére, a „Villa Kabala és Palkonyha vacsoraest és Hot Jazz Band koncertre”, amire szintén az előbbi linken tudtok regisztrálni. Ez egy ültetett vacsora négyfogásos degusztációs menüvel, a gasztroduó alkalmi fogásaival. Az ételekhez különleges italpárosítások járnak, melyek zömében bort, de mégsem csak bort takarnak. Ennek az eseménynek a finom részleteit korábbi cikkünkben találjátok meg ↓↓↓

https://svet.hu/hu/hirek/osszeallt-a-husvet-szombat-esti-kulinaris-es-zenei-menuje

 

Fotó: Szindbád az Utazó