Hírek

Pannonhalmán terít meg a Stílusos Art Piknik szeptember 11-12-én

2021. augusztus 27.

Jó hír, nagy hír! Egy év kényszerpihenő után új helyszínen, Pannonhalmán folytatódik az év egyik legkomplexebb és a Dunántúl legjelentősebb gasztroeseménye, a Stílusos Art Piknik. 

Magasgasztronómia vizuális művészetekkel kombinálva 


A Győrben született kezdeményezés karavánként vonul tovább az ország északnyugati csücskéből. Újra egy felemelő, nagyszabású, sőt rendkívüli helyszínt sikerült hozzá találni. A program a dunántúli régióban marad, de mégis új színteret kap a kora őszi gasztropezsgés.

A SVÉT védnökségével pakol ki nívós hazai éttermek sora a szabad ég alá, és árasztja ízeit. Eközben hazai termelői, gasztronómiai és művészi beszélgetések, bemutatók, kiállítások és show-k sorozata adja a intenzív élménykeretet. A szervezők hisznek abban, hogy az igényes kultúra és a gasztrokultúra az egyéni ízlésben és értékrendben találkozik, így azokat sokaknak ajándék egy színtérre hozni. Az idei ART Piknik a séfek és a művészek mellett a magyar termelők fókuszával bővül, hogy a fogyasztók megismerjék, megszeressék azt, ami a SVÉT-nek is szívügye: a hazai alapanyagokat és a hazai termékeket.

A rendezvényt Pannonhalma Város Önkormányzata és a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat támogatásával valósul meg, a Pannonhalmi Főapátság szervezésben és közreműködésével.

A Facebook eseményben és az ART Piknik oldalán egészen az alkalom napjáig találhattok bemutatót a szereplő sztárséfekről és egyéb kiállítókról ↓↓↓

https://www.facebook.com/artpiknik

https://www.facebook.com/events/2865699303543792