Anyukám mondta |
Encs |
- Gida & Káposzta
(Az jo fiatal kecskét ledaráljuk, ízesítjük fűszerszámokkal vala, házilag kovászolt káposztát készítünk izibe, igy adjuk az nagyságos urak + meg mindenféle népek elibe)
- Kényérlángos inkább a Mediciek stílusában
(Kemencében sült lepény (focaccia) szarvasgombás mortadellával és burratával)
|
Erhardt Étterem |
Sopron |
- Főúri lángos kovászos tésztából tartufoval (szarvasgombával)
- Főúri lángos kovászos tésztából, sült hagymaszeletekkel és kecske tejéből készült frissítő sajtkoczkákkal
|
Gusto13 Bisztro és Delicate |
Veszprém |
- Előétel:
Bárányhúsos csücsür (báránynyakkal töltött alakor tésztabatyu), petrezselyemgyökér, szarvasgomba
- Főétel:
Szarvasgerinc sült céklával, céklakrémmel, savanyított céklával és friss reszelt tormával
|
Harrer Chocolat |
Sopron |
- Desszert-variációk (Esterházy, csokoládé, málna), kézműves bean to bar csokoládék, bonbonok és drazsék
|
Ikon Étterem |
Debrecen |
- Befojtott báránynak húsa, lucskos kert királynéja téjfelesen
- Rántott Csurka bivalynak húsábol, szarvasgombamártás, kovászos lencsesaláta
- Debreczeni páros kolbász
|
Hibiscus Étterem by Jankovich Hotel |
Rácalmás |
- Borjú színe-java & várispán kertjében szedett zöldségekkel & erdő kincseivel & házi kovásszal
- Lakáj úr kedvencze, melencében kínált kastélyudvarban hullt szilva ragú & málé krémmel & süldő legjavával megspékelve
- Keleti császárság tüzes nedűje, aludt szójatejjel & élénk zöldekkel
|
Kistücsök Étterem |
Balatonszemes |
- Jókai bableves
- Tépett marhafartő zöldséges, mustáros krémmártással, gőzölt kenyérlepényben
|
Macok Bisztró és Borbár |
Eger |
- Palócleves, „mangalica”
- Kurca-parti kakas vadas
- Túrógombóc „szilva”
|
Mandula Étterem |
Villány |
- Füstölt marha káposztás gőzgombóccal, vadborssal
|
Nomád Hotel és Glamping |
Noszvaj |
- Füstölt karfiolkrémleves
- Tárkonyos nyúlgerinc, fekete tea
- Sültfagyi
|
Pajta |
Őriszentpéter |
- Mangalicamáj, kovászos uborka, kenyér, mustár, sör
- Tojásos nokedli, szarvasgomba, saláta
- Rétes (tökös-mákos, túrós-almás-homoktövises) vagy Túrógombóc, tökmag, fehér csokoládé
|
Palkonyha, Panzió, Speiz |
Palkonya |
- Palkonyha Speiz ízelítők kovászos házi kenyérrel
- Mákos sufnudli, sült szilvalekvár
|
Panificio Il Basilico – Szabadfi Szabolcs |
Szentendre |
- Porchetta: kecskesajt, fior di latte, porchetta, lilahagyma-lekvár, buffala
- Pármai: pariszósz, fior di latte, pármai sonka, rukkola, parmezán, aszalt paradicsom
- Dop: pariszósz, fior di latte, buffala, bazsalikom
- N’duja: fior di latte, gorgonzola, Scamorza, málna, csípős kolbászkrém, bazsalikom
|
Platán TATA |
Tata |
- Bisztró: Ceviche, Borjúláb sólet
- Gourmet: Nyúl Nem Esterházy, Túró-Barack-Kapor
|
Rosinante Fogadó |
Szigetmonostor |
- Mangalicarilette fermentált zöldségekkel és kovászolt kenyérrel
- Őzlapocka vadas mártással, erdei gombás szalvétagombóccal
|
Viator Apátsági Étterem és Borbár |
Pannonhalma |
- Jerke részek megcsinálva, lepréselve
- Vadkan gernye máléval meg céklarépával
- Leveles lecske szagos krémmel
|
67Sigma Étterem |
Székesfehérvár |
- Konfitált pisztrángrolád, zöldborsós kosárka, kovászos karfiol & írómártás
- Lassan készült marha stefánia, kakukkfüves zöldségragu & kelkáposzta
- Macaron válogatás
|
Natura Hill |
Zebegény |
- Gyömbéres karfiolvelouté füstölt szőlővel (vegán, gluténmentes)
- Káposztás bársony pamlag (Lila Grófi Goffri) mangalicamájassal és ecetes szilvával (glutén- és tejmentes)
- Káposztás bársony pamlag (lila goffri) babkrém és cékla (vegetáriánus, glutén- és tejmentes)
- Úri huncutság: Levendulás Zizi (vegán, glutén mentes)
- Házi Frissítő Tonic
|
Malom Udvar |
Bér |
- Marharostélyos, lila batátakrémmel, buciban
- Malac lechon (roston, citromnáddal és szezonális zöldségekkel)
- Ube szelet maracujaszósszal, mandulagrillázs
|
Villa Kabala |
Szigliget |
- Vadpástétom, füge, verjus
- Töltött tokhal, tökfőzelék, kapor
|
Clarisse Étterem |
Tura |
- Kecskének ajándéka sörbetnek készítve, kertünk ropogós legjavával
- Erdőknek disznaja pirgáknak sokaságával
- Rizskása csemege mézédes kajszival
|
One Eleven Roastery |
Sopron |
- Specialty coffee, Cold brew, Espresso tonic, Ice Chai & Matcha
|
Páskom Cottage |
Lajoskomárom |
- Mangalicának szegye saját húsával töltve, zamatos, tárkonnyal fonnyasztott káposztával, füstös almával
- Pityókafánk, Zsámboki kertben termett paprikából készült salátával, felvidéki juhtúróval
|