Filmek
Házi séf oktatóműsorunk eddigi legvadabb, 8. adását láthatjátok. Szarvasgerincet szelídítünk az otthoni konyhához, a végén pedig még kompozíciójában is elbűvölő ételt kapunk. Nem csoda, hiszen az ország legszebben tálaló séfjeként is aposztrofált Pesti István a soron lévő elkövető. Michelin-csillagos SVÉT-séfünk, a tatai tagéttermünk legújabb szekciójából, az előkelő Platán Gourmet Étterem és Udvarházból jelentkezik. Külön öröm a felvezető képsorokban ezen a téren is végigcikázni, látva, hogy milyen pompás új gasztroatmoszféra tartozik ezzel a tagságunkba .
Aktuális ételünk komplex munkát igényel, de a lépésről lépésre instruálás ezúttal is megváltóan hat majd. Ha még csak kacérkodtatok a vadhús gondolatával hazai pályán, akkor itt a lehetőség megtanulni, hogyan bánjatok vele jól. Sőt még a vajjal, pürével és a gombákkal kapcsolatban is kaphattok praktikákat kisfilmünk óvatlan pillanataiban. Az eredmény — ami a naturális és a különleges fűszeres elemek pepitája, valamint a zöldség-gyümölcs és a hús kimaxolt koprodukciója — megéri a befektetett energiát és a tanulási időt.
Nyugalom, a tojás még grilltojás formában sem kötelező hozzávaló. Nyugodtan süssétek grillrácson vagy grillezős sütőben otthon.
A hozzávalók listájával segítünk Titeket tovább ↓↓↓
A húshoz:
✘ 1-1,5 kg szarvasgerinc
✘ 1 dl étolaj
✘ 20 dkg vaj
✘ 2 gerezd fokhagyma
✘ kakukkfű
A gombapüréhez:
✘ 0,5 kg csiperke vagy egyéb gomba
✘ 20 dkg vaj
✘ alaplé és/vagy 1 dl tejszín
✘ fehér balzsamecet
✘ só, bors, olívaolaj
✘ Rókagomba
✘ Sárgabarack
✘ Bébi kukorica
Nagyon köszönjük ↓↓↓
video: zip’s Design Studio
A műsor a Magyar Turisztikai Szövetség és az Agrármarketing Centrum támogatásával készült.