Filmek
Miért is kellene bárkit képernyőn keresztül tanítani otthoni paprikás krumpli készítésre? Ha végignézitek a „Főzd a hazait!” sorozatunk újabb adását, akkor ez sem lesz már kérdés. Persze most is több információval és haladó praktikával traktálunk Benneteket, a szakmai fogalmak szelídítésétől a konkrét, optimális számadatokig.
Közben ismét vadító, új helyszínről jelentkezünk, a hosszúhetényi Almalomb „alól”, ahova messziről jött ember magától aligha találna el, ha a hely jó híre nem vezetné. Ezt a hírnevet csak öregbíteni tudjuk mi is mozgóképeinkkel és saját forgatási élményeinkkel.
Illendően új vendég — ha nem is mosogat, de — előbb főzhet. Így a két Almalomb-epizódból a — szintén Baranya megyei — Mandula Étterem és Bor-Bár Villány séfje, Molnár Péter kapta meg először a főzőkanalat. Ők a híres Gere boraikkal rímelő, hangsúlyosan svábos konyhát képviselnek. Így lesz az asztalon többek között Gere szőlőmag és káposzta egyaránt.
Egyesületi elnökünk, Ruprecht László séf új szokás szerint ismét bemutatja velősen a vendégséf-küldő éttermet is.
A puskát most is megírtuk nektek a hozzávalókról ↓↓↓
✔️ mangalicakaraj
✔️ zsiradék
✔️ só, bors
✔️ burgonya
✔️ mangalicazsír
✔️ szalonna
✔️ hagyma
✔️ pirospaprika
✔️ parázsburgonya
✔️ marinált szilva
✔️ dióolajos savanyú káposzta
Nagyon köszönjük ↓↓↓
Reméljük tetszik, amit láttok, tanultok. Meséljétek el a klubban, sőt osszátok meg ott is!
video: zip’s Design Studio
A műsor a Magyar Turisztikai Szövetség és az Agrármarketing Centrum támogatásával készült.