Filmek
Több szempontból is rendkívüli mérföldkő házi séfképző filmsorozatunk 7. epizódja.
Szerencsére tagoltan meséljük, mutatjuk a folyamatot és még listázzuk is a hozzávalókat 4 személyre.
A pácolt tojáshoz ↓↓↓
✘ 4 db M-es tojás, kb. 4 percig főzve
✘ zöldfűszeres, hidegen sajtolt étolaj
✘ 2 ek. fűszervagdalék
A céklás nudlihoz ↓↓↓
✘ 12 dkg főtt, áttört burgonya
✘ 2,5 dkg liszt
✘ 2 dkg burgonyakeményítő
✘ 1 tk. céklapor
✘ 1 tk. zsiradék
✘ só
A sáfrányos nudlihoz ↓↓↓
✘ 12 dkg főtt, áttört burgonya
✘ 2,5 dkg liszt
✘ 2 dkg burgonyakeményítő
✘ 1 csipetnyi sáfrány meleg vízben feloldva
✘ 1 tk. zsiradék
✘ só
A tökmaglisztes nudlihoz ↓↓↓
✘ 12 dkg főtt, áttört burgonya
✘ 3,5 dkg tökmagliszt
✘ 2,5 dkg burgonyakeményítő
✘ 1 tk. zsiradék
✘ só
A mángoldos cukkinikrémhez ↓↓↓
✘ 1 üveg Cukkinikrém Mángolddal A Séf és a Kertésztől
A tálaláshoz ↓↓↓
✘ 10 dkg forrázott és lehűtött színes mángoldlevél
✘ só
✘ citrom leve
✘ chili húsa
✘ 3-4 dkg levélsaláta
✘ 1 kis csokor petrezselyemzöld
✘ 4-5 db sarkantyúkalevél
A díszítéshez ↓↓↓
✘ ehető virágok
Nem érdemes az összetevőlista után forró fejjel nekiesni az önálló összerakásnak. Videónk még a rutinos konyhaművészeknek is hasznos, reformáló gyakorlati tippeket adhat. Élvezzétek hát a tanulást és jó szórakozást kívánunk az eddigieknél is viccesebb verbális séfduó-két-dudáskodáshoz!
Ismét köszönjük ↓↓↓
Reméljük tetszik, amit láttok, tanultok. Meséljétek el a klubban, sőt osszátok meg ott is!
video: zip’s Design Studio
A műsor a Magyar Turisztikai Szövetség és az Agrármarketing Centrum támogatásával készült.