X
01
Éttermeink
02
Termelőink
03
Rendezvények
04
SVÉTasztal
04
Rólunk
05
Magazin
06
Galéria
07
Partnereink
08
Kapcsolat
Éttermeink
Termelőink
Rendezvények
SVÉTasztal
01
Rólunk
02
Magazin
03
Galéria
04
Partnereink
05
Kapcsolat
info@svet.hu
Tagság
Hírek
Szakácsverseny
Filmek
Receptek
Cikk kategóriák
Tagság
Hírek
Szakácsverseny
Filmek
Receptek
Molnár Attila újabb világsikere
A Zöld Michelin-csillagon túl, a hosszúhetényi Almalombban…
Téli álomból ébredt a Pajta
A Macok-féle túrógombóc története
Zárjuk 2022-őt és belevágunk 2023-ba
Állami kitüntetés Pesti Istvánnak, a Platán Gourmet séfjének
Mangalica fülétől a farkáig
Balogh Bari és Pesti István is Kőrösi Csoma Sándor-díjat kapott
A Michelin Guide 2022 Bib Gourmand díjas étterme lett a Kistücsök Food & Room
Legalább egy Michelin-csillagot reméltek, de a munka egyből kettőt ért
Gundel-díjat kapott Macsinka János, a Macok Bisztró séfje
Szeptember végéig vár nyárias étlappal a pannonhalmi Viator
A béri Malom Udvar — új SVÉT-tag filippínó-magyar fúziós konyhával
Új SVÉT beszálló a zebegényi Natura Hill Vendégház és Étterem
A BOTANIQ Turai Kastély Clarisse étterme a SVÉT ékes új tagja
Nyáron is sláger-alapanyagokhoz idomul az Első Mádi Borház
Eszünk, iszunk, lődörgünk és boldogok vagyunk — Nomád Piknik 7.2
Hódított Szabi A Pék csapata a pármai Pizza Világbajnokságon
Tavasz a Pajtában és az őriszentpéteri erdőben
Az Erhardt Étterem soproni borászokkal ünnepli új, fedett teraszát
A noszvaji szilvalekvár a Nomád Hotel & Glamping büszkesége
Bemutatkozik új SVÉT tagunk, a szigligeti Villa Kabala
Példakép-Példaképp díjat nyert a Pajta séfje, Farkas Richárd
Vegetáriánus változatosság a veszprémi Gusto13 Bistroban
Szabi A Pék és a Panificio Il Basilico vegetáriánus íve
Bárány ossobuco, a Mandula Étterem „örök” slágere
Vegetáriánus vadas és más húsmentes menőségek a Rosinante Fogadóban
A Mihályi-féle Dobos desszert — mély tradíciók a 21. század emberének
Vegán kitérő az Almalombban
Panuozzo — isteni nápolyi „pizzaszendvics” a Palkonyha büszke ritkasága
Az Erhardt Étterem játékossága a vega és vegán fogásokban
IKON brassói — a mai Debrecen régiós-országos közkincse
A Kistücsök Étterem vegán hulláma személyes tapasztalással indult
Summa — Ilyen volt 2021 a SVÉT-nél
A Harrer Chocolat büszkesége, az 1968-as Lido szelet
Gyakorlatias „Mosolyt fakaszt” nap a Jankovich Kúriában
Gyermekvédelmi gasztropatronálás az origót jelentő zip'snél
A kávékészítés helyzete ma Magyarországon és a kávé felemelkedése a vendéglátásban
Michelin-csillagos séftől is tanulhattak a „Mosolyt fakaszt” gyermekei
Jó úton jártak a nevelőszülői hálózat gyerekei a Rosinante Fogadóban
A gyermekvédelemben élők kaptak esélyt — mosolyra fakasztottuk Őket a Páskom Cottage-ban
Panificio Il Basilico büszkeség — olasz kenyérleves, mandula, gránátalma, kenyérfagylalt
Valósággá vált a mentorprogram — kiválóan teljesítették az első gyakorlati napot a nehézsorsú fiatalok
Pajta büszkeség — szarvas, zeller, fenyő, vargánya
Baranya megyében is mosolyt fakasztott a SVÉT gyermekvédelmi mozgalma
Gundel Károly-díjas SVÉTteremvezetőket ünnepelhetünk — szép volt, Anyukám Mondta Étterem!
SVÉT évindító interjú 2021. No. 1. Ruprecht Lászlóval, a SVÉT elnökével
SVÉT évindító interjú 2021. No. 2. — Kvasznicza Ferenccel, az őriszentpéteri Pajta tulajdonosával
SVÉT évindító interjú 2021. No. 3. — Erhardt Zoltánnal, a soproni Erhardt Étterem, Panzió és Kézműves Pékség tulajdonosával és konyhafőnökével
×
Bejelentkezés
×
Elfelejtette a jelszavát?