X
  • 01 Éttermeink
  • 02 Termelőink
  • 03 Rendezvények
  • 04 SVÉTasztal
  • 04 Rólunk
  • 05 Toyota Sakura
  • 06 Magazin
  • 07 Galéria
  • 08 Partnereink
  • 09 Kapcsolat
  • Éttermeink
  • Termelőink
  • Rendezvények
  • SVÉTasztal
  • 01Rólunk
  • 02Toyota Sakura
  • 03Magazin
  • 04Galéria
  • 05Partnereink
  • 06Kapcsolat
  • info@svet.hu
  • Tagság
  • Hírek
  • Szakácsverseny
  • Filmek
  • Receptek
Cikk kategóriák
  • Tagság
  • Hírek
  • Szakácsverseny
  • Filmek
  • Receptek
Svétasztal

Jubilálunk! Érkezik a SVÉT 15.0 - Ízek tiszta forrásból!

Svétasztal

Molnár Attila újabb világsikere

Svétasztal

A Zöld Michelin-csillagon túl, a hosszúhetényi Almalombban…


Svétasztal

Téli álomból ébredt a Pajta

Svétasztal

A Macok-féle túrógombóc története

Svétasztal

Zárjuk 2022-őt és belevágunk 2023-ba


Svétasztal

Állami kitüntetés Pesti Istvánnak, a Platán Gourmet séfjének

Svétasztal

Mangalica fülétől a farkáig

Svétasztal

Balogh Bari és Pesti István is Kőrösi Csoma Sándor-díjat kapott


Svétasztal

A Michelin Guide 2022 Bib Gourmand díjas étterme lett a Kistücsök Food & Room

Svétasztal

Legalább egy Michelin-csillagot reméltek, de a munka egyből kettőt ért

Svétasztal

Gundel-díjat kapott Macsinka János, a Macok Bisztró séfje


Svétasztal

Szeptember végéig vár nyárias étlappal a pannonhalmi Viator

Svétasztal

A béri Malom Udvar — új SVÉT-tag filippínó-magyar fúziós konyhával

Svétasztal

Új SVÉT beszálló a zebegényi Natura Hill Vendégház és Étterem


Svétasztal

A BOTANIQ Turai Kastély Clarisse étterme a SVÉT ékes új tagja

Svétasztal

Nyáron is sláger-alapanyagokhoz idomul az Első Mádi Borház

Svétasztal

Eszünk, iszunk, lődörgünk és boldogok vagyunk — Nomád Piknik 7.2


Svétasztal

Hódított Szabi A Pék csapata a pármai Pizza Világbajnokságon

Svétasztal

Tavasz a Pajtában és az őriszentpéteri erdőben

Svétasztal

Az Erhardt Étterem soproni borászokkal ünnepli új, fedett teraszát


Svétasztal

A noszvaji szilvalekvár a Nomád Hotel & Glamping büszkesége

Svétasztal

Bemutatkozik új SVÉT tagunk, a szigligeti Villa Kabala

Svétasztal

Példakép-Példaképp díjat nyert a Pajta séfje, Farkas Richárd


Svétasztal

Vegetáriánus változatosság a veszprémi Gusto13 Bistroban

Svétasztal

Szabi A Pék és a Panificio Il Basilico vegetáriánus íve

Svétasztal

Bárány ossobuco, a Mandula Étterem „örök” slágere


Svétasztal

Vegetáriánus vadas és más húsmentes menőségek a Rosinante Fogadóban

Svétasztal

A Mihályi-féle Dobos desszert — mély tradíciók a 21. század emberének

Svétasztal

Vegán kitérő az Almalombban


Svétasztal

Panuozzo — isteni nápolyi „pizzaszendvics” a Palkonyha büszke ritkasága

Svétasztal

Az Erhardt Étterem játékossága a vega és vegán fogásokban

Svétasztal

IKON brassói — a mai Debrecen régiós-országos közkincse


Svétasztal

A Kistücsök Étterem vegán hulláma személyes tapasztalással indult

Svétasztal

Summa — Ilyen volt 2021 a SVÉT-nél

Svétasztal

A Harrer Chocolat büszkesége, az 1968-as Lido szelet


Svétasztal

Gyakorlatias „Mosolyt fakaszt” nap a Jankovich Kúriában

Svétasztal

Gyermekvédelmi gasztropatronálás az origót jelentő zip'snél

Svétasztal

A kávékészítés helyzete ma Magyarországon és a kávé felemelkedése a vendéglátásban


Svétasztal

Michelin-csillagos séftől is tanulhattak a „Mosolyt fakaszt” gyermekei

Svétasztal

Jó úton jártak a nevelőszülői hálózat gyerekei a Rosinante Fogadóban

Svétasztal

A gyermekvédelemben élők kaptak esélyt — mosolyra fakasztottuk Őket a Páskom Cottage-ban


Svétasztal

Panificio Il Basilico büszkeség — olasz kenyérleves, mandula, gránátalma, kenyérfagylalt

Svétasztal

Valósággá vált a mentorprogram — kiválóan teljesítették az első gyakorlati napot a nehézsorsú fiatalok

Svétasztal

Pajta büszkeség — szarvas, zeller, fenyő, vargánya


Svétasztal

Baranya megyében is mosolyt fakasztott a SVÉT gyermekvédelmi mozgalma

Svétasztal

Gundel Károly-díjas SVÉTteremvezetőket ünnepelhetünk — szép volt, Anyukám Mondta Étterem!

Svétasztal

SVÉT évindító interjú 2021. No. 1. Ruprecht Lászlóval, a SVÉT elnökével


Svétasztal

SVÉT évindító interjú 2021. No. 2. — Kvasznicza Ferenccel, az őriszentpéteri Pajta tulajdonosával

Svétasztal

SVÉT évindító interjú 2021. No. 3. — Erhardt Zoltánnal, a soproni Erhardt Étterem, Panzió és Kézműves Pékség tulajdonosával és konyhafőnökével

Glogovcan

© Stílusos Vidéki Éttermiség. Minden jog fenntartva.

Egyesületünk
  • Rólunk
  • Éttermeink
  • Magazin
  • Termelőink
  • Rendezvények
  • Galéria
  • SVÉTasztal
  • Partnereink
  • Kapcsolat
Így ér el minket

DESIGN

Glogovcan
Bejelentkezés
Elfelejtette a jelszavát?

Süti beállítások

Az összes süti elfogadásával beleegyezik, hogy a weboldal cookie-kat tárolhat az Ön eszközén, és információkat közölhet Cookie-szabályzatunkkal összhangban.

Süti beállítások

Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. További információért kattintson ide

Arra való, hogy megőrizzük a felhasználó beállításait és az alapvető funkciókat, mint például a bejelentkezési állapot, a kosár tartalma vagy a nyelvválasztás. Ezek a sütik elengedhetetlenek ahhoz, hogy a webhely megfelelően működjön, de személyes adatokat nem gyűjtenek.
Az online hirdetések célzottabb és hatékonyabb megjelenítésére használnak a felhasználók viselkedésének követése alapján. Ezek az adatok lehetővé teszik, hogy személyre szabott reklámokat jelenítsenek meg az interneten böngésző felhasználók számára.
Információkat gyűjtenek a weboldalak látogatottságáról és a felhasználók viselkedéséről, például az oldalak megtekintéseiről és az átlagos tartózkodási időről. Ezek az adatok segítenek jobban megérteni a felhasználók igényeit és javítani a weboldal teljesítményét és felhasználói élményét.
Nem tartoznak a marketing, statisztikai vagy alapvető kategóriákba, és más, specifikus funkciókra vagy feladatokra szolgálnak, például harmadik fél által beállított szolgáltatások integrálása vagy biztonsági ellenőrzések végrehajtása.