Termelőink

Borecet Művek

Bodrogkeresztúr

Ízvilága kitejesíti a ételeket

Eceteink magabiztosságot adnak, sokszínű felhasználása igazi csemege a konyhaművészek számára. Ízvilága kitejesíti a ételeket, természetes anyagokkal, és a gyümölcsök valódi beltartalmával.

Kreatívan alkalmazható bármely fogás elkészítésekor, legyen az előétel, leves, főétel vagy desszert. Tedd fel konyhai alkotásodra a koronát egy jól megválasztott balzsamecettel.

Különösen ajánljuk gyümölcsös balzsameceteinket, melyekben több ízvilág tökéletes harmóniában áll egymással. Az ecetek testességét és édes – savanyú világát az almamust adja hozzá. Büszkeségünk 2 fajta aszús ecetünk!

A lágyabb, 12 hónapig érlelt Acetum Aurum aszús balzsamecet, testességét és édességét a szőlőmustnak köszönheti. A különös gondossággal készült, karakteresebb Nemesecetet 5 éven át érleltük tölgyfahordóban, aszúszemeken áztatva.

Az aszúszemek teljes beltartalma, minden értékes anyaga és cukortartalma beoldódik a furmint borecetbe. Az isteni nedű határozott savassága a borecetből, enyhe édessége és különleges ízvilága pedig az aszúszemekből származik.

Borecet Művek


Nyitva tartás

Hétfőtől vasárnapig 10.00 - 22.00


KÖVESS MINKET