Termelőink

Tekeresvölgyi Manufaktúra

Nemesvámos

Ma már 50 magyartarka tehenünk tejét dolgozzuk fel

Ős- illetve kistermelőként, családi közreműködéssel készülnek a Tekeresvölgyi Családi Birtok tejtermékei 2008 óta. Ma már 50 magyartarka tehenünk tejét dolgozzuk fel, ökológiai gazdaságunkban.

Fontosnak tartjuk, hogy segítsünk megismertetni az emberekkel a minőségi élelmiszer fogyasztás előnyeit, valamint azt, hogy hosszútávon erre egy életformaként tekintsenek.

Szerencsere rajtunk kívül sok más termelő is biztosítja már országszerete ennek alapjait. Számos más készítményünk mellett, főként a karakteres, érlelt, félkemény és lágy sajtjaink a manufaktúra zászlós terméki.

Ezekre a hosszú érlelésű sajtokra vagyunk mi is a legbüszkébbek és erre szeretnénk a legtöbb hangsúlyt fektetni a jővőben is.

Természetesen emellett helyet kapnak a kínálatunkban a friss termékek is, mint például: joghurtok 30% valódi gyümölcstartalommal, 100% tejszínből készült köpült vaj, tejföl, túró.

Hétközben a Tekeresvölgyi Sajtműhelyben lehet termékeinket megkóstolni és megvásárolni, hétvégente pedig termelői piacokon: szombat délelőtt a Tihany Piac Placcon, vasárnap délelőtt pedig a Káptalantóti Liliomkert piacon várunk mindenkit szeretettel!

Tekeresvölgyi Manufaktúra

Tekeresvölgyi Manufaktúra


Nyitva tartás

Hétfőtől vasárnapig 10.00 - 22.00


KÖVESS MINKET