Hírek

A szomszédból a Gusto13 is hozza slágerfogásait a Páskom Termelői Piacra!

2021. október 15.

Nemcsak az ország távoli csücskéből, de a határos megyéből is megvillantja kínálata színe-javát egy arra érdemes SVÉT gasztroképviselő. Október 17-én a Páskom Cottage birtokára érkezik a Gusto13 Bistro & Delicate, mégpedig egy különleges pop-up menüvel!

A Gusto13 az ételek és a felszolgálás terén párhuzamosan törekszik a legjobb minőségre. Aki személyesen jelenik meg náluk, védjegyként találkozhat családias légkörükkel és baráti kiszolgálásukkal. A másik legfontosabb alapvetésük, hogy konyhájuk kreatív, csúcsminőségű remekei akár egy kitelepülésen is egyforma erővel kápráztatják el a kíváncsi közönséget. 

Az étteremvezető, Szakál Bálint mutatja be a Páskom Termelői Piacra előkészített, egynapos menüt ↓↓↓

 

— Az előétel kacsamáj, sütőtök, tökmagchips lesz. A kacsamáj étlapunk egyik örök slágere. Mindig a szezonális aktualitásokhoz igazítjuk. Most viszünk mellé gyömbérsörrel marinált sütőtököt, egy kis gyömbérsör-gélt és tökmagropogóst (a megyénkbeli nemesvámosi Pepo Papa termékéből).

A főétel egy sous vide bárányfartő lesz polentával, amit egy kis zsendicével keverünk össze. A sajtot a veszprémi Ivácson Attila kézműves sajtkészítőtől szerezzük be. Ehhez jön még egy kis kukoricachips, valamint egy kis jus.

 

Derül SVÉT szívünk, amikor azt látjuk-halljuk, hogy tagéttermeink egyesületi hitünk szerint esszenciálisan, ételeikbe foglalva magukkal viszik környékük minőségi termelőit. Ahogy látjátok, a Gusto13 ezt duplán teszi.

Jutalmazzátok meg Ti is bajtársias működésüket érdeklődésetekkel. Cserébe ilyen ízkombinációkkal csak jól járhattok! 

Ebben a cikkben pedig a Páskom Cottage termelői programjának további részleteiről tájékozódhattok, ami a szükséges regisztrációs linkhez is elvezet ↓↓↓

https://svet.hu/hu/hirek/gasztronomiai-hosszuhetvege-lajoskomaromban--a-paskom-termeloi-napokon-lepnek-fel-svet-ettermeink

 

Illusztrációs fotó: Gusto13