2021. szeptember 24.
Fordulatos eredettörténetének hála, a vasárnapi Malom Placc egyik sajtárusa a vendéglátásban is jól kiismeri magát. A sajtkonyha egyik arca, Pózer István ugyanis séfként több országot is megjárt: Skóciát, Angliát és Hollandiát is. Így párjával, Erikával közösen összetettebb gasztronómiai szemmel is alakítják portékáikat. Ezt A sajtok piaca résztvevői is kamatoztathatják, hiszen a sajtjaik mellé kísérő meglepetésfalatokkal is készülnek.
A Kelet-Bakony lábánál fekvő, eldugott, idilli környezetben található Fehércsurgó, amely aligha esik útba a mosonmagyaróváriaknak. De most a Malom Placc résztvevői helyben előkóstolhatják az onnan jövő ízes, nívós, professzionális tehénsajtokat.
A sajtokon túl egy extra érdekes, saját termékcsalád ismerhető meg a csurgódombiak standjánál: a vitamindús, vegyszermentes mikrozöldségek. Közel 50-féle színes kis növény és ízes-színes mixek.
A Csurgódombi Sajtkonyha csak egyike annak a 3 hagyományosan progresszív sajttermelőnek és kereskedőnek, akik SVÉTtermeink ételeihez is muníciót adnak. A többiek ↓↓↓
✔️ A Bükkisajt
✔️ A Zempléni Sajt, melynek bemutatója itt olvasható ↓↓↓
További információkat a következő eseményből sajtolhattok ki ↓↓↓
https://www.facebook.com/events/2001241156752540
Fotók: Csurgódombi Sajkonyha