Rendezvényünk
Lajoskomárom
A Páskom Cottage (Stílusos Vidéki Szálloda) szimpatikus programsorozata október 14. és 17. között tölti meg élettel a lajoskomáromi varázslatos helyszínt. Az első két napon pompás borvacsora-estekkel várják a vendégeket a Páskomban, majd október 16-án Ruprecht László séf, a SVÉT elnöke lép a közönség elé, minőségi, vidéki alapanyagokból készült ételeivel. Október 17-én, a vasárnapi zárónapon a Páskom Termelői Piacon a kiállító termelők mellett SVÉT éttermek is kínálják ételeiket. A program a Páskom Termelői Napokon így alakul ↓↓↓
Október 14., 18:30 Sebestyén Pince, Szekszárd - Borest
Szállás és asztalfoglalás: https://www.paskom.hu/ és info@paskom.hu
✘ Keszthelyi tokhal, kaviár, zsálya
✘ Kacsamáj, sült zeller, paprika
Kadarka 2019
✘ Gombák, tojás, Csurgódombi manchego
Szekszárdi Bikavér 2018
✘ Mangalica, szarvasgomba, tarlórépa
Porkoláb-völgyi Franc 2017
✘ Őzgerinc, céklák, dödölle
Iván-völgyi Bikavér 2017
✘ Kézműves sajtválogatás
Görögszói Merlot 2017
✘ Csokoládé, bodza, fahéj, szeder
Gradus 2015
Október 15., 18:30 Hernyák Birtok, Etyek - Borest
Szállás és asztalfoglalás: https://www.paskom.hu/ és info@paskom.hu
✘ Kaviár, som és homoktövis
2017 Brut pezsgő
✘ Pisztráng, zsendice, fermentált patisszon, kapor
Zöldveltelini 2019
✘ Kacsamáj, sós citrom, zeller
Chardonnay 2018
✘ Szürkemarha, paszternák, szarvasgomba, alma
Narancsbor 2017
✘ Szarvas bélszín, lila káposzta, gomba, tarlórépa
Pinot noir 2019 (vörös)
✘ Eszterházy Art' tortácska
Corvins brandy
Október 16., 12:00 — 15:00 Páskom Gasztro
✔︎ Ruprecht László vidéki, minőségi alapanyagokból készít ételeket
Asztalfoglalás: info@paskom.hu
Október 17., 11:00 — 17:00 Páskom Termelői Piac
Páskom Cottage Rendezvénysátor
✔︎ Anyukám Mondta Étterem — Encs
✔︎ Gusto 13 Étterem — Veszprém
✔︎ Macok Bisztró — Eger
✔︎ Páskom — Lajoskomárom
✔︎ Páskom kézműves csokoládé — Lajoskomárom
✔︎ A Kávé Háza – Szekszárd
✔︎ Otti Manufactura — Székesfehérvár
✔︎ Istvándy Pincészet — Badacsony
✔︎ Bestillo Pálinkaház — Boldogkőváralja
✔︎ Bogyódomb Gyümölcsműhely — Siófok
✔︎ Rehova sajt – Lajoskomárom
✔︎ Csurgódombi Sajtkonyha
✔︎ Gelencsér hús — Lajoskomárom
✔︎ Házi savanyúság — Bátya
✔︎ Zene — Szabadkai Balázs
Tematikus előadások ↓↓↓
Páskom Cottage étterem
✔︎ Tóth Sándor – A Kávé Háza
✔︎ Sándor Tamás – Sajt és kozmetikumok
✔︎ Ruprecht László – Őszinte vidéki gasztronómia
Az eseményen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet itt tehettek meg ↓↓↓
Kapcsolódó cikkek:
Páskom Termelői Napok az Agrármarketing Centrum és a Magyar Turisztikai Ügynökség támogatásával valósul meg.